Biscotti med mandler

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Biscotti bages som lange stænger og skæres så i fingertykke strimler, der tørres i oven. Biscotti betyder bagt to gange. De små hårde kager skal helst dyppes i et glas sød vin eller i en kop stærk kaffe. Der er ingen smør i denne opskrift, men til gengæld masser af lækre mandler. Bag en stor portion og opbevar dem i dåser eller glas.

250 g mel
250 g sukker
1/2 tsk bagepulver
150 g flækkede mandler
2 store æg
Korn fra en stang vanille
Evt. lidt revet citronskal
Evt. lidt knust anis

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bland mel, sukker, krydderier og bagepulver. Saml det med æggene og ælt mandlerne i. Tril dejen til pølser og sæt dem på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 180° i 15-20 minutter. Skær dem ud i tommelfingerbredde, mens de er varme, og sæt dem i ovnen igen ved 100°, til de er tørre og sprøde. Gem dem i en lufttæt dåse.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk