DET BEHØVER DU
En suppe der er lige så velsmagende, som den er simpel.
200 g grønkålsblade helt uden den grove stilk
1 1/4 l hønsebouillon
400 g kartofler i meget små tern
Løgkompot:
250 g store skalotteløg i tynde strimler
8 fed hvidløg i tynde strimler
1 spsk olivenolie
SÅDAN SKAL DU GØRE
Hak grønkålen meget fint – det gør du lettest i en foodprocessor. Bring bouillonen i kog og kog kartoflerne 5 min. i suppen. Tilsæt grønkålen og lad den koge i suppen i 4-5 min. uden låg. Smag til med salt og peber og servér med brød og løgkompot:
Steg skalotteløg og hvidløg i olivenolie på en pande for jævn varme i 6-8 min. eller til løgene er smukt gyldne. Krydr dem med lidt salt og peber.
Grønsager per person: ca. 125 g