Gulerodssalat med kanel

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

500 g gulerødder
2 spsk citronsaft
1 tsk-. olivenolie
1 spsk-. sukker
1 fed knust hvidløg
1 knsp kanel
1 knsp cayenne

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Bland citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne. Stil salaten i køleskabet i mindst en time. Den passer fint til retter med kylling eller lam.
Grønsager pr. person: ca. 125 g

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk