Honningristede hasselnødder

DET BEHØVER DU

Topping til ca. 10 portioner øllebrød (eller anden lækker grød)

100 g hasselnødder uden skal

25 g honning

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tørrist hasselnødderne på panden til de er gyldne.

Tilsæt honning på panden, og vend rundt til alle nødderne er glaseret

Fordel nødderne ud på en bageplade.

Tør dem i ovnen ved 150 grader, ca. 5-10 minutter. Tjek til dem undervejs, så de ikke bliver brændte.

Tag dem ud af ovnen og afkøl helt.

Hak de honningristede nødder i mindre stykker.

Tip: Strøg hasselnødderne over en lækker gang varm øllebrød og server med lidt flødeskum – det bliver et hit!

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk