Hvid Chokolademousse

DET BEHØVER DU

100 g hvid chokolade

1½ dl piskefløde

 

Pynt: Friske bær – fx jordbær, hindbær eller ribs.

SÅDAN SKAL DU GØRE

Vandbad: Sæt en gryde over med vand. Find en glas- eller stålskål som kan “hænge” over gryden. Hak chokoladen fint og hæld den op i skålen. Sæt skålen over vandbadet når vandet koger og sluk for varmen. Rør i chokoladen til det hele er smeltet.

Pisk fløden til skum og vend den i den lunkne chokolade.

Hæld moussen op i en skål og lad den stivne i køleskabet ca. 1 time.

Form den med en varm ske til små kugler som fx lægges i hjemmelavede nøddekurve.

Pynt med frugten.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk