Kål med oksekød

DET BEHØVER DU

1 kg hvidkål eller spidskål
400 g hakket oksekød
2 fed hvidløg
ca. 1 spsk karry
1 spsk olie
2 dl grønsagsbouillon
salt og peber
evt. 2 spsk hakket persille

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

Snit kålen fint.
Svits kød, hvidløg og karry i olie i en stor bred gryde eller sauterpande.
Tilsæt kålen, læg låg på og damp, lad kålen falde sammen.
Tilsæt bouillon, salt og peber og lad retten simre ved svag varme i 20-30 min.
Smag til og vend hakket persille i inden servering.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk