Kanelmuffins med æble

DET BEHØVER DU

Ca. 32-35 stk… afhænger dog af formenes størrelser!

200 g smør
2 dl mælk
4 æg
6 dl sukker
6 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
2 spsk kanel
2 æbler skåret i små tern (ca. 4 dl)

SÅDAN SKAL DU GØRE

1. Smelt smørret og tag gryden af varmen!
2. Hæld mælken i smørret
3. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
4. Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme og kanel i en skål.
5. Smeltet smør og de tørre ingredienser vendes i æggesnapsen – eller røres forsigtigt i med håndmikser ved laveste hastighed.
6. Æble-tern vendes i dejen.
7. Fyld dejen i muffinsformene, så der netop er 1 cm til kanten.
8. Bages i varmluftsovn ved 175°C i ca. 20 minutter.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk