Kransekagekonfekt

DET BEHØVER DU

500 g. kransekagemasse (evt. råmarcipanmasse)

1-2 æggehvider

ca. 125 g. flormelis

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær marcipanen i mindre stykker eller riv den groft. Ælt massen med flormeleis og æggehvide.

Tilsæt evt. kransekage dejen lidt ekstra æggehvide. Den skal være så lind at den kan sprøjtes ud med en sprøjtepose – den kan også formes til små kugler. Pynt med hassel- eller valnøddekrener, cocktailbær.

Bages i ovnen ved 225 g. til de er svagt lysebrune. afkøl på rist. Kan pensles med flydende chokolade.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk