Ovnbagte ferskner i anissirup

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Til 8 personer:

12 modne ferskner
300 g rørsukker
citronsaft
anisfrø
pernod

SÅDAN SKAL DU GØRE

Fersknerne deles i to, den at de går i stykker. Stenene tages ud og fersknerne lægges på en bageplade med bagepapir. Rørsukker fordeles ovenpå sammen med lidt citronsaft. Bages ved 130º indtil sukkeret er smeltet og fersknerne er møre.

Siruppen:
Siruppen hældes over i en gryde, koges lidt ind og smages til med citron og pernod.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk