Polenta gratin

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Tilbehør
2 1/2 dl ikke for fintmalet majsmel (polentagryn)
2 1/2 dl mælk
2 1/2 dl hønsebouillon
1/2 l vand vand
1 tsk salt
10 rosmarinnåle
2 fed knust hvidløg
2 spsk revet parmesanost

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd ovnen på 200°. Kom rosmarinnålene en morter med saltet og stød det til nålene er helt knust.Bring mælk, hønsebouillon og vand i kog. Drys majsmel i under piskning, tilsæt rosmarinsalt og kog for svag varme under omrøring i 20 min. Smag til med salt, peber og hvidløg. Hæld den linde grød i et fad smurt med olivenolie og drys med parmesanost. Varm det i ovnen til osten har dannet en gylden overflade, ca. 20 min.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk