Rabarbercrumble med citron og mynte

DET BEHØVER DU

500 g rabarber

4 – 5 spsk sukker

Crumble:

50 g finthakkede mandler

75 g hvedemel

75 g sukker

50 g smør

Revet skal af 1 citron

Hakkede mynteblade drysses over ved servering.

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rens rabarberne og skær dem i 2 cm lange stykker. Læg dem i et ovnfastfad og drys sukker over.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min.

Hak mandlerne fint i foodprocessor og smuldr det med de øvrige ingredienser.

Fordel det over de varme rabarber og sæt det i ovnen igen 10-15 min.

Serveres lun med vanilleis eller flødeskum.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk