Salat af krydderurter med vilde ris og asparges

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

400 g vilde ris, røde ris eller ”forbudte ris”
Ca. 2 liter krydderurter delt i store stykker, ”fnug” eller hele blade – fx bredbladet persille, dild, purløg og citronmelisse
150 g pillede fjordrejer
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 bdt. grønne asparges delt i lange skrå skiver
1 spsk olivenolie til stegning

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kog risene efter anvisning på pakken. Spred dem på et stort fad så de kan køle hurtigt af.
Skyl og dup krydderurterne fri for væde

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk