Spæde salater med hindbær og ristede mandler

KILDE: Tina Scheftelowitz fra Suveræne Salater Året Rundt – udkommer september 2012

DET BEHØVER DU

Til 4- 6 personer

50 g mandler (gerne smuttede spanske marcona-mandler)
100 g spæde blandede salater
125 g friske hindbær

Dressing
1 spsk flydende honning
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rist mandlerne i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter. Smag, om de er letristede og
smager uhmmm! Hak dem groft. Eller hak dem groft først og rist dem på en tør, varm
pande.
Skyl og tør salatbladene.
Dressing: Rør honning, olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing og bland
salatbladene i dressingen. Smag til med eddike, salt og peber.
Servering: Du kan anrette salaten på et fad eller portionsvis. Fordel mandler og hindbær
over lige inden servering.

Tina Scheftelowitz fra Suveræne Salater Året Rundt – udkommer september 2012

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk