DET BEHØVER DU
Til 4 personer
2 squash
2 gulerødder
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk groft salt
½ tsk friskkværnet peber
3 æg
100 g fetaost
½ bdt hakket dild
Olie til stegning
SÅDAN SKAL DU GØRE
Riv squashene groft på et rivejern. Pres væden ud af dem og læg dem op i en skål. Skræl og riv gulerødderne og bland dem sammen med squash, hvedemel, bagepulver, groft salt og peber. Rør det med en gaffel. Tilsæt æggene et ad gangen og suldr fetaosten i. Tilsæt den hakkede dild.
Hæld olie i en pande eller sauterpande (ca ½ cm lang) og opvarm den. Sæt squashkagerne på panden med en ske og tryk dem flade. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider ved middelvarme.
Læg dem op på fedtsugende papir. Server dem straks.
Tip: Squashkagerne kan også steges i god tid og så varmes i ovnen før servering. Læg dem enkeltvis så de bliver sprøde igen.