Champagnesorbet

DET BEHØVER DU

Ca. 7 dl. champagne eller anden mousserende vin

300 g. sukker (3 3/4 dl.)

1½ dl vand

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kog sukker og vand sammen i en lille gryde i 5 min.

Køl det af.

Bland sukkerlagen med champagnen. Frys isen i en halv liters metalform- eller skål. Pisk isen godt igennem hver halve time til den er frosset til en blød og sej is. Isen kan fryses på ismaskine.

TIP: Man kan også vælge at erstatte halvdelen af den mousserende vin med tranebærsaft, for en festlig lyserød farve.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk