Frugt og grønt

Agurkesalat på japansk Agurkesalsa Agurkesuppe med tomat og valnødder Appelsinsorbet Asparges i kylling Asparges med mandler og lufttørret skinke Asparges med mimoseæg Aspargessalat med appelsin Aubergine-sandwich Aubergine-wrap Æblechutney Æbler bagt med hedvin Æbler under låg Æblesalat med linser fra Puy Æbletoddy Bagte æbler med frugt Bagte æbler med marcipan og kanel Bagte blommer i krydret lage Bagte kartofler, løg og rødbeder Bagte radiser med blomkålsbuketter, salte mandler og knust tærtedej Baked goodness - minipizzaer Balsamicokylling med grøntsager Bær i lage med citronmelisse Blæksprutter med løg og peberfrugt Bloodthirster - juice der får dig til at tørste efter mere... Bonnies urtepotte med blomkålscreme, rugbrødsrasp og nye grøntsager Borscht -russisk rødbedesuppe Bøfsalat med mango og avocado Braiserede løg og fennikel Braiserede svinekæber med knoldselleri og citrusfrugter Brød med rødbede Brødbolde med tabbouleh Bruchetta - to slags Caldo verde – kartoffel - grønkålssuppe Callaloo - Med Nikolaj Kirk i Caribien Camilla Plums jordbærlagkage Citrondampede grønsager Citrongrøntsager Citronkage med blommekompot Courgettesuppe Cremet grøntsagssuppe Cremet kold agurkesuppe Dansk rugbrødssalat Den rå- Salat med spidskål og spidskommen Dolmades - Fyldte vinblade Escoffiers sur-søde løg Falafel Farmors baghave (Ærteis med pufsukker) Farseret rødspætte med grønsager Fasan i savoykål Fasolada - Græsk bønnesuppe Fattigmandspaella Fisk bagt med grønsager og ingefær Fisk i kål med spinatcreme Fjordrejer med cherrytomater Forårsgrønsager i wok Frugtbrød Frugter med smulderdej Fyldte auberginer Gratinerede kyllingefileter med grønne asparges / Suprema di pollo gratinata con asparagi verdi Grillede fiskespyd med blodgrape Grillet poussin med gulerodspuré, skorzonerrødder og estragon Grillet spidskål med sauce af Vesterhavsost Grøn aspargessuppe Grønkål med safranmayonnaise, granatæble og valnødder Grønsagsfrikassé Grønsagsrisotto Gule ærter Gulerodssalat af marokkansk oprindelse Gulerodssalat med kanel Hasselback Butternut Squash med Bergamottesirup Hokkaidoksuppe - Græskarsuppe Hot Pot med rødkål og kylling Hvedesalat med cherrytomater og grillet courgettes Hvidkål med sennepskorn Hvidkålspirogger Hvidkålssalat med pink grape og cashewnødder Hyldeblomstdrik Italiensk påsketærte med krydderurter og hytteost Jordbær i yoghurt Jordbær- rabarbermarmelade Jordbærfromage med balsamico - karamelsauce / Bavarese alle fragole. Julesalat med avocado Julesalat med granatæble, appelsin og koriander Kål med oksekød Kålrabisauté Kartoffelpandekager med torskerogn Krydrede auberginer Kvædemarmelade med vanille og citron Kylling med ærter og gremolata sauce Kyllingebryst i soja - æblesauce med lynstegte grønsager (japansk ret) Kyllingesalat med valnødder Laks med porre, agurk og birkes Laks med spinat og jordskokker Lammefilet med rösti og tomat - svampesauté Linsesuppe med chili Løg og hvidløg glaseret i æblemost Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler Lun salat med voksbønner Lynstegning Lynstegt broccoli med oksekød Lynstegte forårsgrønsager Lynstegte grønsager Lynstegte grønsager med svinekød i sur-sød sauce Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce Macedoine salat Madakademiets græskarsuppe Madpakker fra havet og grønkålssalat med bønner og abrikoser Majroer i tranebærkompot Mango-limemousse Mangosild Marinade med blodgrape til fisk og skaldyr Marinerede jordbær med balsamico Melitzanosalata - Auberginedip Michalas rødbede & æblesalat Misosuppe Nasi goreng – stegte ris med kød og grønsager Nøgne ravioli Nudelsnask Oksekød med broccoli i østerssauce Ovnbagt ratatouille Ovnbagte ferskner i anissirup Ovnbagte pommes fritter Ovnbagte rodfrugter Ovnbagte rodfrugter med salsa verde Ovnstegte sommergrønsager Pakker med fetaost i filodej Pasta med broccoli og blomkål Pastasalat med asparges og røget laks Perlebygsalat med rosenkål, kapers og pærer Pighvar på grønsagsbund Pizza med sardeller/ansjoser Pommes Fritter Porrer med avocadocreme Porrer med tranebær og kartoffelmos Porresuppe Provencalsk hvidløgssuppe Provencalske pureer Rabarber med mandler og marengslåg Rabarberketchup Rabarbersorbet med appelsin Rabarbersuppe og -sorbet Ragout med kalv og grøntsager på spansk manér Råkost af kål Råmarmelade med appelsin og valnødder Ribolitta - Grønsagssuppe Risotto med asparges Rosenkål med avocadopuré på selleri Rosenkål med kyllingebryst Rosenkålpure med rugbrødschips Rød ratatouille Rødbeder med top på græsk Rødbedesalat med brombær Rødbedetartar Rødbedetartar med peberrod, æble og kirsebæreddike Rødgrød med flødeskum, krystalliseret hvidchokolade, friske bær og estragon Rødkål med 2 slags ærter Rødkål stegt i andefedt Salat af krydderurter med vilde ris og asparges Salat med and, mango og grillet peber Salat med æble, granatæble og orangedressing Salat med blå ost og jordbær Salat med danablue og jordbær Salat med fennikel og jordskokchips Salat med grønkål og grape Salat med jordbær Salat med kikærter og abrikoser Salat med kylling og sesam Salat med kyllingefilet Salat med marineret torsk og langtidsbagte tomater Salat med ribs og spiselige blomster Salat med rødbeder og tyttebærkompot Salat med torsk, skorzonerrødder og æbler Saltbagt selleri med skiver af syltet selleri, parmesanchips og karsevinaigrette Sciliansk kornsalat med tun og tomat Selleribøf med tomatsauté Sellerisalat med karse Sellerisauté med æbler Sellerisuppe Shawarma med råkost Sild i papir med kartoffelpuré, porrer og ansjoser Skrubber med ovnbagt kål og kartofler Sleeha - granatæbledessert Sol over Lammefjorden (gulerodssuppe) Sol over lammefjorden (gulerodssuppe) Solyanka suppe med fisk Sommerkålgryde med hvidløg Spæde salater med hindbær og ristede mandler Spicy Snacks Spinat med soya Spinatsalat med pære og rygeost Sprøde grøntsager med misodip Sprøde gulerødder med valnødder Sprøde løg Sprøde løg - Ristede løg Spyd med agurk og jomfruhummer Spyd med agurk og jomfruhummer Spyd med gris og grønt Squashgratin med bechamelsauce / Tortino di zucchine con aglio di Voghiera e crema al grana padano Squashkager Stegt lever med peberfrugt og soltørret tomat Stegt mørk sej - med alt godt fra køleskabet Stegt rødfisk med citron, courgetter og porrer Suhrs ovnbagte rodfrugt fritter med frø Suhrs sommerburger Super Juice Suppe med fløjlskylling og majs Sushi – Makiruller Suvlaki som på Sifnos Svin i kål Syltede citroner Syltede rødløg Tapas Tarte tatin Tarte tatin med skalotteløg - Frédéric Terrible Tærte med tang og kartofler Thailandsk Oksekødssalat Tomat kornsalat med tun Tomat-brødsalat Torskerogn med pastinak og porre Valgflæsk Varm suppe med kokos, koriander og kylling Veganske kikærtepandekager med gulerodshummus, grillet squash og spinat - Vanløse Blues Vegetarisk tomattatar Vietnamesiske grillspyd med oksefilet, grøn mangosalat og citrongræsvinaigrette

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk