Frugt og grønt
Agurkesalat på japansk
Agurkesalsa
Agurkesuppe med tomat og valnødder
Appelsinsorbet
Asparges i kylling
Asparges med mandler og lufttørret skinke
Asparges med mimoseæg
Aspargessalat med appelsin
Aubergine-sandwich
Aubergine-wrap
Æblechutney
Æbler bagt med hedvin
Æbler under låg
Æblesalat med linser fra Puy
Æbletoddy
Bagte æbler med frugt
Bagte æbler med marcipan og kanel
Bagte blommer i krydret lage
Bagte kartofler, løg og rødbeder
Bagte radiser med blomkålsbuketter, salte mandler og knust tærtedej
Baked goodness - minipizzaer
Balsamicokylling med grøntsager
Bær i lage med citronmelisse
Blæksprutter med løg og peberfrugt
Bloodthirster - juice der får dig til at tørste efter mere...
Bonnies urtepotte med blomkålscreme, rugbrødsrasp og nye grøntsager
Borscht -russisk rødbedesuppe
Bøfsalat med mango og avocado
Braiserede løg og fennikel
Braiserede svinekæber med knoldselleri og citrusfrugter
Brød med rødbede
Brødbolde med tabbouleh
Bruchetta - to slags
Caldo verde – kartoffel - grønkålssuppe
Callaloo - Med Nikolaj Kirk i Caribien
Camilla Plums jordbærlagkage
Citrondampede grønsager
Citrongrøntsager
Citronkage med blommekompot
Courgettesuppe
Cremet grøntsagssuppe
Cremet kold agurkesuppe
Dansk rugbrødssalat
Den rå- Salat med spidskål og spidskommen
Dolmades - Fyldte vinblade
Escoffiers sur-søde løg
Falafel
Farmors baghave (Ærteis med pufsukker)
Farseret rødspætte med grønsager
Fasan i savoykål
Fasolada - Græsk bønnesuppe
Fattigmandspaella
Fisk bagt med grønsager og ingefær
Fisk i kål med spinatcreme
Fjordrejer med cherrytomater
Forårsgrønsager i wok
Frugtbrød
Frugter med smulderdej
Fyldte auberginer
Gratinerede kyllingefileter med grønne asparges / Suprema di pollo gratinata con asparagi verdi
Grillede fiskespyd med blodgrape
Grillet poussin med gulerodspuré, skorzonerrødder og estragon
Grillet spidskål med sauce af Vesterhavsost
Grøn aspargessuppe
Grønkål med safranmayonnaise, granatæble og valnødder
Grønsagsfrikassé
Grønsagsrisotto
Gule ærter
Gulerodssalat af marokkansk oprindelse
Gulerodssalat med kanel
Hasselback Butternut Squash med Bergamottesirup
Hokkaidoksuppe - Græskarsuppe
Hot Pot med rødkål og kylling
Hvedesalat med cherrytomater og grillet courgettes
Hvidkål med sennepskorn
Hvidkålspirogger
Hvidkålssalat med pink grape og cashewnødder
Hyldeblomstdrik
Italiensk påsketærte med krydderurter og hytteost
Jordbær i yoghurt
Jordbær- rabarbermarmelade
Jordbærfromage med balsamico - karamelsauce / Bavarese alle fragole.
Julesalat med avocado
Julesalat med granatæble, appelsin og koriander
Kål med oksekød
Kålrabisauté
Kartoffelpandekager med torskerogn
Krydrede auberginer
Kvædemarmelade med vanille og citron
Kylling med ærter og gremolata sauce
Kyllingebryst i soja - æblesauce med lynstegte grønsager (japansk ret)
Kyllingesalat med valnødder
Laks med porre, agurk og birkes
Laks med spinat og jordskokker
Lammefilet med rösti og tomat - svampesauté
Linsesuppe med chili
Løg og hvidløg glaseret i æblemost
Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler
Lun salat med voksbønner
Lynstegning
Lynstegt broccoli med oksekød
Lynstegte forårsgrønsager
Lynstegte grønsager
Lynstegte grønsager med svinekød i sur-sød sauce
Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce
Macedoine salat
Madakademiets græskarsuppe
Madpakker fra havet og grønkålssalat med bønner og abrikoser
Majroer i tranebærkompot
Mango-limemousse
Mangosild
Marinade med blodgrape til fisk og skaldyr
Marinerede jordbær med balsamico
Melitzanosalata - Auberginedip
Michalas rødbede & æblesalat
Misosuppe
Nasi goreng – stegte ris med kød og grønsager
Nøgne ravioli
Nudelsnask
Oksekød med broccoli i østerssauce
Ovnbagt ratatouille
Ovnbagte ferskner i anissirup
Ovnbagte pommes fritter
Ovnbagte rodfrugter
Ovnbagte rodfrugter med salsa verde
Ovnstegte sommergrønsager
Pakker med fetaost i filodej
Pasta med broccoli og blomkål
Pastasalat med asparges og røget laks
Perlebygsalat med rosenkål, kapers og pærer
Pighvar på grønsagsbund
Pizza med sardeller/ansjoser
Pommes Fritter
Porrer med avocadocreme
Porrer med tranebær og kartoffelmos
Porresuppe
Provencalsk hvidløgssuppe
Provencalske pureer
Rabarber med mandler og marengslåg
Rabarberketchup
Rabarbersorbet med appelsin
Rabarbersuppe og -sorbet
Ragout med kalv og grøntsager på spansk manér
Råkost af kål
Råmarmelade med appelsin og valnødder
Ribolitta - Grønsagssuppe
Risotto med asparges
Rosenkål med avocadopuré på selleri
Rosenkål med kyllingebryst
Rosenkålpure med rugbrødschips
Rød ratatouille
Rødbeder med top på græsk
Rødbedesalat med brombær
Rødbedetartar
Rødbedetartar med peberrod, æble og kirsebæreddike
Rødgrød med flødeskum, krystalliseret hvidchokolade, friske bær og estragon
Rødkål med 2 slags ærter
Rødkål stegt i andefedt
Salat af krydderurter med vilde ris og asparges
Salat med and, mango og grillet peber
Salat med æble, granatæble og orangedressing
Salat med blå ost og jordbær
Salat med danablue og jordbær
Salat med fennikel og jordskokchips
Salat med grønkål og grape
Salat med jordbær
Salat med kikærter og abrikoser
Salat med kylling og sesam
Salat med kyllingefilet
Salat med marineret torsk og langtidsbagte tomater
Salat med ribs og spiselige blomster
Salat med rødbeder og tyttebærkompot
Salat med torsk, skorzonerrødder og æbler
Saltbagt selleri med skiver af syltet selleri, parmesanchips og karsevinaigrette
Sciliansk kornsalat med tun og tomat
Selleribøf med tomatsauté
Sellerisalat med karse
Sellerisauté med æbler
Sellerisuppe
Shawarma med råkost
Sild i papir med kartoffelpuré, porrer og ansjoser
Skrubber med ovnbagt kål og kartofler
Sleeha - granatæbledessert
Sol over Lammefjorden (gulerodssuppe)
Sol over lammefjorden (gulerodssuppe)
Solyanka suppe med fisk
Sommerkålgryde med hvidløg
Spæde salater med hindbær og ristede mandler
Spicy Snacks
Spinat med soya
Spinatsalat med pære og rygeost
Sprøde grøntsager med misodip
Sprøde gulerødder med valnødder
Sprøde løg
Sprøde løg - Ristede løg
Spyd med agurk og jomfruhummer
Spyd med agurk og jomfruhummer
Spyd med gris og grønt
Squashgratin med bechamelsauce / Tortino di zucchine con aglio di Voghiera e crema al grana padano
Squashkager
Stegt lever med peberfrugt og soltørret tomat
Stegt mørk sej - med alt godt fra køleskabet
Stegt rødfisk med citron, courgetter og porrer
Suhrs ovnbagte rodfrugt fritter med frø
Suhrs sommerburger
Super Juice
Suppe med fløjlskylling og majs
Sushi – Makiruller
Suvlaki som på Sifnos
Svin i kål
Syltede citroner
Syltede rødløg
Tapas
Tarte tatin
Tarte tatin med skalotteløg - Frédéric Terrible
Tærte med tang og kartofler
Thailandsk Oksekødssalat
Tomat kornsalat med tun
Tomat-brødsalat
Torskerogn med pastinak og porre
Valgflæsk
Varm suppe med kokos, koriander og kylling
Veganske kikærtepandekager med gulerodshummus, grillet squash og spinat - Vanløse Blues
Vegetarisk tomattatar
Vietnamesiske grillspyd med oksefilet, grøn mangosalat og citrongræsvinaigrette