DET BEHØVER DU
6 store rødspættefileter
1 stort spidskål
100 g spinat
Spinatcreme:
400 g renset spinat
100 g kartofler i tern
100 g courgette i tern
1 løg i skiver
4 dl hønsebouillon
20 g smør
SÅDAN SKAL DU GØRE
Blancher 6 store spidskålblade i kogende letsaltet vand 2 min. Skær det groveste af stilken. Blancher de 100 g spinat i 10 sek. i det samme vand. Skær resten af spidskålen i kvarte og kog den mør i letsaltet vand, 3 min. før servering.
Spinatcreme: Bring kartofler, courgetter, løg og bouillon i kog og kog til kartoflerne er møre. Tilsæt spinaten og lad den få et opkog. Purér saucen med stavblender eller i foodprocessor. Varm den kort før servering og smag til med smør, salt, peber og muskatnød.
Fisk i kål: Læg en fiskefilet på hvert kålblad, krydr med salt og peber og læg spinatblade over fisken. Rul kålen om fisk og spinat og læg kålpakkerne i en gryde med sammenføjningen nedad. Tilsæt 2 dl vand og damp kålpakkerne 4-6 min. under tætsluttende låg. Server med spinatcreme, kvarte spidskål og nye kartofler.
Grønsager per person: ca. 300 g