
Kød og fjerkræ
Ande Ragout / Ragù d`anata
Andesteg
Asparges i kylling
Balsamicokylling med grøntsager
Bøfsalat med mango og avocado
Braiserede svinekæber med knoldselleri og citrusfrugter
Braiseret lammebov med citron og timian
Braiseret lammebov med timian og hvidløg
Brændende kærlighed -med ekstra kærlighed
Brun fond - brun kalveboullion
Brun sovs til anden
Chicken Tikka
Chicken Tikka i ovn
Culotte med et tvist
Dansk vestindisk bankekød
Duer i hedvin
Fasan i savoykål
Gratinerede kyllingefileter med grønne asparges / Suprema di pollo gratinata con asparagi verdi
Grillet kalv og kål med citronsauce
Grillet lammesatay med jordnødde - mynte relish
Grillet poussin med gulerodspuré, skorzonerrødder og estragon
Hjemmelavede pølser med svinekød, fennikel og bacon
Honningglaseret svinebryst
Hot Pot af dyrebov med øl og chipotle
Hot Pot med rødkål og kylling
Jomfruens kiksede kylling
Kål med oksekød
Kanin-tagine
Kød i saltdej
Kylling i karry - til 2 personer
Kylling med ærter og gremolata sauce
Kylling med cashewnødder
Kylling med løgfyld
Kylling med nye urter
Kyllingebryst i soja - æblesauce med lynstegte grønsager (japansk ret)
Kyllingesalat med valnødder
Lam i salsa verde
Lam navarin på dansk
Lammefilet med rösti og tomat - svampesauté
Lammepølser m. mynte
Lammeryg med Rosmarin og Hvidløg
Lammeskanke med skvaderkålstasiki
Lammetagine med couscouspilaf
Lækre sprøde samosas
Lynstegt broccoli med oksekød
Lynstegte grønsager med svinekød i sur-sød sauce
Lynstegte grønsager med svinekød og østerssauce
Nasi goreng – stegte ris med kød og grønsager
Oksekød i ramsløg
Oksekød med broccoli i østerssauce
Oksetatar
Omelet med rysteribs
Ølkylling - beer butt chicken
Plankekylling
Poussiner og grønt i balsamico
Poussiner og grønt i balsamico
Ragout med kalv og grøntsager på spansk manér
Rosenkål med kyllingebryst
Rullesteg af kylling
Ryg af sommerbuk
Salat med kylling og sesam
Salat med kyllingefilet
Shawarma med råkost
Sprængt lammekølle med peberrodssauce og forårsgrønsager
Sprængte duer “mit gemüse”
Spyd med gris og grønt
Stegt and med æbler og svesker
Stegt lammekølle med ratatoullie
Stegt lever med peberfrugt og soltørret tomat
Suhrs sommerburger
Suppe med fløjlskylling og majs
Suvlaki som på Sifnos
Svin i kål
Svinemørbrad med løgdolmer og æblesauce
Tapas
Thailandsk Oksekødssalat
Tortellini med kartofler og ost / Tortelli di patate
Tzimmes - stuving
Valgflæsk
Varm suppe med kokos, koriander og kylling
Vietnamesiske grillspyd med oksefilet, grøn mangosalat og citrongræsvinaigrette
Vildtfond / Vildtbouillon
Vildtfrikadeller
Vildtragout med gulerodscapellacci
Vildtragout med svampe og selleri