DET BEHØVER DU
6- 8 personer
Pastadej:
400 g “tipo 00” mel
4 æg
Pasta-fyld:
100 g mascarpone
100 g ricotta
200 g store melede kartofler
2 spsk olie
3 fed hvidløg
100 g pecorino ost
SÅDAN SKAL DU GØRE
Hæld melet ud på et rent bord og lav et lille hul i melet, hvor du derefter slår 4 æg i.
Mel og æg piskes sammen med en gaffel.
Når dejen er begyndt at blive fast, ældes dejen i 20 – 25 min. Til dejen er fast, men ikke for tør.
Lad dejen hvile.
Skyl og skræl kartoflerne, de skæres i meget små tern. Kartoffeltern sauteres i olien. Hvidløgene hakkes og tilsættes til kartoflerne. Pecorino rives fint på rivejern. Kartofler, hvidløg, mascarpone, ricotta og pecorino røres sammen og stilles på køl.
Pastadej rulles ud i lange plader på pastamaskine. Pastaen skæres i firkanter på ca. 7 x 7 cm. Hver firkant fyldes med 1 tsk kartoffelblanding. Pastaen rulles sammen til tortellini.
Pastaen kommes i kogende saltet vand og koges ca. 2 minutter.
På billedet er de serveret med italiensk anderagout.