
Årstidens retter
Æbletoddy
Bagte radiser med blomkålsbuketter, salte mandler og knust tærtedej
Braiserede rabarber med créme brûlée - Jan Friis-Mikkelsen
Brændende kærlighed -med ekstra kærlighed
Brun sovs til anden
Brunkager
Fastelavnsboller
Hasselback Butternut Squash med Bergamottesirup
Hjemmelavede påskeæg med marcipan, safran og hvid chokolade
Hokkaidoksuppe - Græskarsuppe
Honningglaseret svinebryst
Hvid gløgg
Hyldeblomstdrik
Jordbær i yoghurt
Jordbærmacarons med friske jordbær
Julesalat med avocado
Julesalat med granatæble, appelsin og koriander
Kartoffelpandekager med torskerogn
Klatkager
Klejner
Koldskål med karamel, mandeltuille, estragonsukker og brændt hvid chokolade
Kylling med nye urter
Lynstegte forårsgrønsager
Madakademiets græskarsuppe
Marinerede jordbær med balsamico
Oksekød i ramsløg
Østers Kilpatrick
Pastasalat med asparges og røget laks
Pebernødder
Rabarberketchup
Risengrød
Risotto med svampe
Rødbedetartar
Ryg af sommerbuk
Salat af grillede nye kartofler med sennepfrø og tabasco
Salat med danablue og jordbær
Salat med jordbær
Saltbagt selleri med skiver af syltet selleri, parmesanchips og karsevinaigrette
Spæde salater med hindbær og ristede mandler
Stegt and med æbler og svesker
Stegt fjæsing med muslinger, asparges, artiskok og løvstikke
Stegte torskehaler med pastinak og rødløg
Suhrs sommerburger
Veganske middelhavsbøffer - Vanløse Blues
Vildtfond / Vildtbouillon
Vildtragout med svampe og selleri