Julesalat med granatæble, appelsin og koriander

DET BEHØVER DU

Til 4 pers.

2 julesalat

1 granatæble

2 spsk. æble eller sherry eddike

3 spsk. olivenolie

1 lille rød chili

1 rødløg

2 appelsiner

5 stilke koriander

Salt og peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Halver julesalaten og skær stokken fra.

Skær salaten i grove tern.

Pil kernerne ud af granatæblet og vend dem sammen med salaten i en stor skål med eddike og olivenolie.

Halver chilien og kasser frøene – hak chilien i fine små tern.

Skær løget i fine strimler.

Fileter appelsinen, og skær appelsinkødet i strimler. Alt vendes i salaten sammen med korianderbladene.

Krydr med salt og peber.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk