Chutney, sovs, sauce, fond & dip
Artiskoksauce
Auberginedip
Æblechutney
Bearnaisesovs
Blommechutney
Blommemarmelade med valnødder
Bornholmsk sennep
Brun sovs til anden
Chermoula - marokansk marinade til fisk
Chilisauce
Chutney med æbler og sultana - rosiner
Citrusgravad laks med tahinsauce og marinerede grønsager
Fisk i kål med spinatcreme
Fisk i sursød sauce
Fiskefond
Grillet spidskål med sauce af Vesterhavsost
Guacamole
Hjemmelavet sennep
Hummus
Hurtig tomatsauce
Hyben-gulerodsmarmelade
Jerk
Jordbær- rabarbermarmelade
Kvædemarmelade med vanille og citron
Kylling med ærter og gremolata sauce
Lage-agurker
Lækker sushimarinade til ris
Løg og hvidløg glaseret i æblemost
Marinade med blodgrape til fisk og skaldyr
Marinade til grill
Melitzanosalata - Auberginedip
Persillesovs
Rabarberchutney
Raita dressing (yoghurt)
Råmarmelade med appelsin og valnødder
Relish
Salsa af vandmelon, tomater og pecannødder
Sommerpickles
Sprøde grøntsager med misodip
Squashgratin med bechamelsauce / Tortino di zucchine con aglio di Voghiera e crema al grana padano
Stærk tomatsauce
Stegt fisk med stærk tomatsauce
Syltede rødløg
Syltede sennepsfrø
Tomat-pebersauce
Tomatsalsa
Tomatsalsa med jalapeñopeber
Urtemayo
Veganske kikærtepandekager med gulerodshummus, grillet squash og spinat - Vanløse Blues
Vildtfond / Vildtbouillon