Persillesovs

KILDE: Ingeborg Suhr MAD

DET BEHØVER DU

15-25 g smør (1-2 spsk)
2 spsk hvedemel (20 g)
4 dl mælk
1 bdt persille
½ tsk groft salt
1 knsp peber fra kværn
evt. ½ tsk sukker

SÅDAN SKAL DU GØRE

1. Smelt smør i en gryde og pisk melet i.
2. Tilsæt væsken gradvis under konstant piskning.
3. Kog sovsen ca. 5 min.
4. Tilsæt skyllet og finthakket persille.
5. Smag til med salt, peber og evt. sukker.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk