Fisk og skaldyr
Bacalao - Klipfisk i fad
Blæksprutter med løg og peberfrugt
Brandade
Citronsild
Citrusgravad laks
Citrusgravad laks med tahinsauce og marinerede grønsager
Courgettepandekager med stenbiderrogn
Farseret rødspætte med grønsager
Fennikelsild
Fisk bagt med grønsager og ingefær
Fisk i kål med spinatcreme
Fisk i papir - fisk en papilotte - til 2 personer
Fisk i papir med fennikel
Fisk i sursød sauce
Fiskefond
Fiskefrikadeller med et tvist
Fiskefrikadeller med remoulade
Fiskesuppe med fennikel og safran
Fjordrejer med cherrytomater
Gratinerede østers
Grillede fiskespyd med blodgrape
Grøntsagssnacks med fiskerillette
Gryderøget sild
Hiillostetut Silakat – trækulsgrillet sild
Indbagt fisk i filodej
Indbagt sild med fyld
Janssons fristelser - svensk kartoffelfad
Laks med porre, agurk og birkes
Laks med spinat og jordskokker
Laksecarpaccio
Laksemousse til velkomstsnack
Lækker laks med smørdampet savoykål
Letgravet stegt laks med porrer-pigonsauté
Madakademiets Bouillabaisse
Madpakker fra havet og grønkålssalat med bønner og abrikoser
Mangosild
Muslinger i Cataplana
Østers Kilpatrick
Pastasalat med asparges og røget laks
Pennog Picl - walisisk silderet
Pighvar på grønsagsbund
Pocherede østers med lakrids
Pocheret laks
Pochering af torsk
Reje-crumble til sushi
Rejer i kokos-karrysauce
Rejer i sursød sauce med ribs
Rejesuppe
Roll-mops (sild)
Rødtunge en papilotte
Røsti med marinerede kammuslinger
Salat med marineret torsk og langtidsbagte tomater
Salat med torsk, skorzonerrødder og æbler
Saltstegt sild
Sciliansk kornsalat med tun og tomat
Sild i papir med kartoffelpuré, porrer og ansjoser
Sild i selleri
Sildesalat
Skindstegt multe og sommergrønt med estragon og hestebønner
Skrubber med ovnbagt kål og kartofler
Sledz w Smietanie – saltede sild med creme fraiche
Solyanka suppe med fisk
Spegesild a la Chalutière
Spiselige suppeskåle med Clam Chowder
Spyd med agurk og jomfruhummer
Spyd med agurk og jomfruhummer
Stegt fisk med krydret tomatsauce og ærter
Stegt fisk med stærk tomatsauce
Stegt fjæsing med muslinger, asparges, artiskok og løvstikke
Stegt rødfisk med citron, courgetter og porrer
Stegt rødfisk med rødbedepuré og rosenkål
Stegt rødtunge med kejserhatte, spinat og skalotteløg
Stegt sild i øl, eddike og korianderfrø
Stegte sild i Sort Guld
Stegte torskehaler med pastinak og rødløg
Sushi – Makiruller
Tatar af grønkål, fennikel og æble
Tomat kornsalat med tun
Torskerogn med pastinak og porre
tuntatar
Varm muslingesalat med rosenkål