Sledz w Smietanie – saltede sild med creme fraiche

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

(polsk opskrift)

Til 4-6 personer:

600 g saltede sild
1 stort æble, skrællet og skåret i både
1 mellemstort hakket løg
1 1/2 dl creme fraiche
1 1/2 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
et nip salt
1 spsk. hakket persille

SÅDAN SKAL DU GØRE

Udvand sildene i mange hold vand i 24 timer. Lad sildene afdryppe og skær dem ud i fileter. Skær fileterne ud i stykker på ca. 3 cm. og læg dem på et fad.

Bland alle de øvrige ingredienser, undtagen persillen, og hæld dem over sildene. Pynt med persille.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk