Fisk bagt med grønsager og ingefær

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Et stykke ingefær svarende til en valnød
2 spsk sherry eller sake
1 tsk soyasauce
400 g filet af torsk, skrubbe eller anden hvid fisk
2 små løg i tynde ringe (100 g)
2 slanke grønne peberfrugter i tynde ringe

1 stor gulerod i tynde skiver
4 stykker bagepapir

SÅDAN SKAL DU GØRE

Riv ingefæren fint og pres væden fra den ned i en skål, kasser trævlerne. Bland ingefærsaften med sherry, soyasauce og lidt salt og peber. Del fisken i fire og vend den i marinaden. Lad det trække 10 min., eller til grønsagerne er gjort i stand.
Tænd ovnen på 170°C. Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir og fordel grønsagerne over fisken, hæld overskydende marinade over og drys med lidt ekstra salt og peber. Luk bagepapiret tæt om fisk og grønsager og bag det i ovnen 15 min.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk