Rødtunge en papilotte

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Til 4 personer:

400 g rødtungefileter
1 porre
100 g bøgehatte eller anden svamp
1 fed finthakket hvidløg
4 skiver citron
dild og kørvel
salt og peber
olivenolie
4 stk. bagepapir

SÅDAN SKAL DU GØRE

Porrerne skæres i skrå skiver. Svampene ordnes og skæres evt. i mindre stykker.
Svampene sauteres af i smør og hvidløg og porrer tilsættes og sauteres et øjeblik og retten smages til.

Grøntsagerne køles af.

Fisken deles i 4 stykker og krydres med salt og peber.

Bagepapirerne smøres med olie, grøntsagerne fordeles og fisken lægges på, og der lægges 1 skive citron på hver. Kørvel- og dildkviste fordeles på fisken. Bagepapiret lukkes om fyldet.

Pakkerne bages i ovn ved 180º i 5-8 min. og serveres straks.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk