Fiskefrikadeller med et tvist

DET BEHØVER DU

1 kg. Lys, mager fisk (fx torsk, sej, Alaska Pollock) hakket.
150 ghakkede rejer
ca 1 dl fløde
2 finthakkede skalotteløg
1 lille bdt. hakket  kørvel
1 lille bdt. hakket purløg
1 lille bdt. hakket persille
4 stk. finthakket grønne asparges
ca. 6 spsk fiskesovs
ca. 3 spsk maizenamel
ca. 3 spsk hvedemel
4 æg

SÅDAN SKAL DU GØRE

Røres sammen i en skål. Formes med en ske, og steges i en blanding af olie og smør.

Kan evt. serveres med grov remoulade, bagte kartoffelbåde og grøn salat med gulerødder og pinjekerner som på billedet.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk