Stegte sild i Sort Guld

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Til 4 personer:

8 sildefileter
40 g sennep
1/2 bundt dild
1 økologisk citron
50 g smør
30 g rugmel
1 Sort Guld
1 dl MEYERS kirsebæreddike
salt og peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Sildefileterne lægges sammen med sennep, dild, salt, peber og citronskal. Filetterne steges gyldne i smørret.
Saften af citronen, øllet og eddiken koges op. Denne lage hældes varm over sildene, der trækker under låg i 1-2 timer.

Serveres med maltrugbrød.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk