Mangosild

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

4 hvide islandske sild
1/2 let umoden mangofrugt
1 tsk. rosa peberkorn
1/2 tsk. grønne peberkorn
1 skalotteløg
1/2 dl hvidvinseddike
1 dl hvidvin
lidt salt
lidt maizena
25 g sukker

SÅDAN SKAL DU GØRE

Hæld sildelagen fra silden.

Snit det pillede skalotteløg og kog det op med eddike, hvidvin, salt og sukker, samt de 2 slags peberkorn. Lad det koge i 2 min. Udrør maizena og jævn lagen.

Mangofrugten flækkes, og kødet skæres i små firkanter. De tilsættes lagen, der koges op. Stilles koldt.

Lagen hældes over silden, og den stillles til at trække koldt i minimum 2 timer.
Fra Jan Pedersens ’Fiskekogebog’)

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk