DET BEHØVER DU
lækker aftensmad til 4
Budget under 100 kr
Ovnbagt laks: ( ca. 60 kr)
4 lakseportioner
1 citron
50 g smør
salt og peber
Smørdampet savoykål: (ca.25kr)
1 savoykålshoved
2 håndfulde frisk spinat
75g smør
salt og peber
1 tomat
Salt og peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Læg laksen i et ildfast fad. Riv citronskal og kom det over laksen sammen med salt og peber. Hæld saft fra en halv citron over og stik smørklatter imellem laksestykkerne. Vask kål og spinat og snit det i strimler. Kom smørret i en gryde ved middel varme og lad det bruse af. Kom kål og spinat i gryden og rør det rundt til det bliver mørt. Det skal være blødt men stadig med bid. Smag til med salt og peber. Tomaten skæres i halve skiver og kommes i til sidst.