DET BEHØVER DU
Til ca. 4 pers.
30 g. tynderisnudler
300 g. filet af torsk, sej eller laks.
1 finthakket løg
2 tsk. fintahakket ingefær
100 g. champignon
½-1 tsk smbal oelek
1 tsk. paprika (edelsüs)
Salt og friskkværnet peber
3 spsk fylde hakket koriander
100 g udtenede og hakkede oliven
1 spsk olie til stegning
4-8 plader filodej
2-3 spsk olie til pensling af filodej
SÅDAN SKAL DU GØRE
Læg risnudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand. Lad dem ligge i 5 minutter.
Damp fisken i ovnen i et ovnfast fad ved 180 grader i 10 min.
Rens champignonerne og hak dem groft.
Svits løget til det er lysebrunt i en pande eller gryde, tilsæt ingefær, champignon, sambal oelek og paprika og steg det i ca 1 min.
Tag det af varmen. Hak nudlerne og tilsæt dem. Pluk fisken i mindre stykker og tilsæt den sammen med koriander og oliven.
Fold filodejen ud og penslpladerne en af gangen. Fordel fisken på 4-8 plader. Pak pakkerne og pensl hele tiden med olie. Pak om fiske så der er 3-4 lag dej.
Læg pakkerne på bageplader og bag dem i ovnen ved 225 gader i 12-15 min.
Tip: Skær evt. filodej pladerne i mindre stykker, hvis du vil lave små pakker.