DET BEHØVER DU
10 stk. mellemstore sildefileter
Kogelage:
1 stk. løg i skiver
10 stk. hvide peberkorn
1 spsk. salt
2 dl eddike
2 dl vand
2 dl sukker
2 stk. laurbær
Fyld:
1 stk. fennikel
2 stk. løg
1 stor skærm dild
salt og peber
olie til sauteringen
SÅDAN SKAL DU GØRE
Fyld:
Fennikel og løg ordnes og skæres i skiver. Skærmdilden klippes ud i små buketter. Det hele sauteres af i olien, uden at tage farve. Smages til og af køles.
Fyldet fordeles på sildefileterne og de rulles med hoved mod hale og lukkes med en tandstikker. Silden sættes i et ovnfast fad.
Kogelagen:
Eddike, sukker, salt, vand og løg samt krydderier koges op, til lagen er klar. Hældes over sildene som pocheres i ovnen i ca. 5 min., til silden er fast og hvid. Sildene afkøles i lagen.
Anretningen:
Silden serveres på et fad, pyntet med rødløg og dildkviste.