Pochering af torsk

KILDE: Suhrs husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Torsk i portionsstykker.

Vand – 3 x så meget som fiskens vægt (altså 3 l til 1 kg fisk)

Salt, peberkorn, laurbærblad, lidt eddike.

SÅDAN SKAL DU GØRE

Mål fiskestykkerne hvor de er tykkest. Tykkelsen angiver hvor lang tid fisken skal ligge i pocheringsvandet:

Tykkelse 3 cm – pocheringstid – 9 min (3×3 min)

Tykkelse 4 cm – pocheringstid – 16 min (4×4 min)

Tykkelse 5 cm – pocheringstid – 25 min (5×5 min)

Bring vand i kog med salt, peberkorn, laurbærblade og eddike under låg.

Læg torskestykkerne i vandet, læg låget på igen og fjern gryden fra varmen. Se på tabellen herover hvor lang tid torsken skal ligge i vandet for at være færdig.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk