DET BEHØVER DU
Til 4 personer
1 stor bagekartoffel
2 store kammuslinger
lidt finthakket rød chili
1 tsk. ingefærsaft
3 spsk. soja
2 tsk. honning
1/2 fed hvidløg
1/2 spsk. sherry
1/2 spsk. hvidvin
1/2 spsk. olie
SÅDAN SKAL DU GØRE
Skræl kartoflen og del den i 3-4 stykker.
Kog dem i saltet vand til de er knap møre – ca. 5 min.
Køl dem af.
Skær kammuslingerne igennem på midten.
Krydr dem med ingefærsaft, finthakket chili og 1 spsk. soja.
Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet og pak hver skive kammusling ind i kartoffel og form dem som en lille røsti.
Sæt dem på køl.
Rør honning med sherry, hvidvin.
Rør soja, lidt chili, og hvidløg i og smag til med peber og evt. lidt salt.
Steg røstien til de er gyldne på begge sider i olivenolie og server med marinaden.