DET BEHØVER DU
En fisk og en grønsag. Enkel og rustik mad. Skrubberne kan erstattes af pighvar eller fx helleflynder.
2 store rensede skrubber (ca. 1 1/4 kg)
Lidt hvidvin
2 store stykker bagepapir
1 kg små vaskede kartofler delt i mindre stykker
1 spsk olivenolie
1 savoykål delt i smalle både
4 kviste timian
20 g smør
1 dl finthakket persille
SÅDAN SKAL DU GØRE
Tænd ovnen på 200. Del skrubberne i 3-4 stykker hver og stænk dem med vin og lidt salt og peber.
Læg kartoflerne på det ene stykke bagepapir stænk med olie, salt og peber og luk papiret tæt om kartoflerne. Læg kålen på det andet stykke bagepapir og fordel små smørklatter, timian og salt og peber over kålen og luk det ligeledes tæt om kålen.
Stil begge pakker i ovnen i 45 min. Tag pakkerne ud af ovnen og stil skubberne i ovnen 10-12 min. Skær imens kålen i strimler og vend den med persillen. Server med kartofler og fisk.
Grønsager per person: ca. 300 g