Pocherede østers med lakrids

DET BEHØVER DU

Lakridsøsters på mild chilicreme – Forret til 4 pers.
8 østers
150 g porrer i strimler
150 g selleri i tern
4 tsk lakridspulver (gerne Bülows)

Til chilicremen:
2 æggeblommer
2 spsk creme fraishe 38 %
Lidt finthakket rød chili
Vand fra de 8 østers

SÅDAN SKAL DU GØRE

Blancher de otte østers i 20 sek. i kogende letsaltet vand og stil dem til side.
Blancher grøntsagerne i samme vand og lad dem dryppe af.

Rør ingredienserne til chilicremen sammen og pisk den over svag varme til den legere.
Vend grøntsagerne i cremen og smag evt til med salt (Østersvandet er også salt).
Vend de pocherede østers i lakridspulveret og anret dem ovenpå grønsagscremen.
Server straks – gerne med brød.

Tips: Chiliecremen kan også bruges som gratineringssauce til gratinerede østers.
Kom lidt fintsnittede grønsager under østersen, garner med saucen og gratiner under ovnens grill.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk