Hyben-gulerodsmarmelade

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

300 g rensede hyben
200 g gulerødder i skiver
300 g udstenede blommer/nektariner
Saft af 2 appelsiner
300 g sukke

SÅDAN SKAL DU GØRE

Kog hyben, nektariner eller blommer og gulerødder i appelsinsaften, til det hele er mørt. Blend eller hak ingredienserne i en foodprocessor og hæld dem tilbage i gryden. Rør sukkeret i og kog marmeladen igennem et par minutter. Hæld den på rene, skoldede glas, og sæt låg på. Opbevar marmeladen køligt, men hav altid en lille skål på køkkenbordet, så man kan nyde den fulde smag af marmeladen.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk