Bornholmsk sennep

DET BEHØVER DU

100 gr. blandede gule og brune sennepsfrø

20 gr. æblecidereddike

58 gr. vand

25 gr. akaciehonning

2,5 gr. salt

½ tsk. gurkemeje

½ tsk. citronsaft

1 tsk. Lehnsgaard rapsolie

 

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

Læg sennepsfrøene i blød dagen før.

Vej alle tingene op

Blend frøene

Smid de blendede frø i en gryde og rør de resterende ingredienser

Husk at smage på senneppen, og varm op ved svag varme

Rør grundigt, da det let brænder på.

Lad massen køle af, og læg det i en skål med film over indtil det er koldt.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk