Jerk

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

2 tsk friskkværnet sort peber
2 tsk stødt allehånde
2 tsk stødt korianderfrø
2 tsk tørret timian
1 spsk salt
1/2 finthakket løg (50 g)
1 fed finthakket hvidløg
1 finthakket stærk chili, fx habenero

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bland alle ingredienser. Brug friskstødte krydderier.
Holdbarhed: Man kan fint lave en større blanding af de tørre krydderier og så blot blande, løg, hvidløg og chili i efterhånden som jerken skal anvendes.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk