Squashgratin med bechamelsauce / Tortino di zucchine con aglio di Voghiera e crema al grana padano

KILDE: Ferraras Kokkeskole

DET BEHØVER DU

3 fed hvidløg
3 spsk olie
500 g små squash i tern
Salt og peber
2 dl fløde
200 g revet parmesanost
2 æg
2 æggeblommer
Bechamelsauce:
5 dl mælk
30 g mel
30 g smør
200 g revet parmesanost
Salt og peber

Pynt:
Cherrytomater og basilikum

SÅDAN SKAL DU GØRE

Hvidløg hakkes og sauteres i olien. Squash sauteres med hvidløg og smages til med salt og peber.
Grøntsagerne skal være sprøde.
Fløde , revet parmesanost ,æg, salt og peber piskes sammen.
6-8 portionsforme smøres med smør og squashblandingen fordeles i formene. Æggeblandingen hældes i og gratinerne bages i ovnen ved 140 grader i ca. 40 min.

Bechamelsauce:
Smør smeltes i en gryde, melet piskes i og mælken jævnes i blandingen. Parmesanosten kommes i og der smages til med salt og peber.

Anrettes på tallerkner: først bechamelsauce, herpå squashgratin – pyntet med tomat og basilikum.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk