DET BEHØVER DU
3 fed hvidløg
3 spsk olie
500 g små squash i tern
Salt og peber
2 dl fløde
200 g revet parmesanost
2 æg
2 æggeblommer
Bechamelsauce:
5 dl mælk
30 g mel
30 g smør
200 g revet parmesanost
Salt og peber
Pynt:
Cherrytomater og basilikum
SÅDAN SKAL DU GØRE
Hvidløg hakkes og sauteres i olien. Squash sauteres med hvidløg og smages til med salt og peber.
Grøntsagerne skal være sprøde.
Fløde , revet parmesanost ,æg, salt og peber piskes sammen.
6-8 portionsforme smøres med smør og squashblandingen fordeles i formene. Æggeblandingen hældes i og gratinerne bages i ovnen ved 140 grader i ca. 40 min.
Bechamelsauce:
Smør smeltes i en gryde, melet piskes i og mælken jævnes i blandingen. Parmesanosten kommes i og der smages til med salt og peber.
Anrettes på tallerkner: først bechamelsauce, herpå squashgratin – pyntet med tomat og basilikum.