Rabarberchutney

DET BEHØVER DU

8-10 stilke rabarber

1 stort rødløg

1 frisk chili

1 tsk korianderfrø

1 tsk sennepsfrø

1 spsk rørsukker

3 spsk æblecidereddike

1 dl vand

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær toppene og bundene af rabarberne og skyld dem grundigt i koldt vand.

Skær herefter stilkene i 1 cm stykker, snit løget og chilien fint.

Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge i 15-20 min indtil rabarberne er kogt ud.

Hæld chutneyen på rensede og afskoldede glas og lad den køle af.

Kan holde sig i 1-2 uger på køl.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk