Marinade med blodgrape til fisk og skaldyr

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

2 blodgrape frugter
2 spsk grov dijonsennep
2 tsk sukker
salt og peber
2 spsk olivenolie

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skær skallen af grapefrugterne så de hvide hinder helt er fjernet.
Skær fileter af grapefrugterne og kom dem i en lille gryde.
Pres “grape-skroget” over gryden så saften opsamles.
Bring i kog og tilsæt sennep.
Kog det ind til ca. det halve.
Smag til med sukker, salt og peber.
Lad marinaden køle af.
Vend marinaden med filet af hvid fisk eller kammuslinger, der skal grilles. Lad det trække ½ time på køkkenbordet eller et par timer i køleskabet.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk