DET BEHØVER DU
Arbejdstid: 20 min. Forberedelse: ca. 1 ½ time
En god idé at lave, når rabarberne pludselig vokser hurtigere end man kan nå at spise dem. Den kan sagtens opbevares i tætte glas og bruges i løbet af efteråret.
Ingredienser:
- 100 g rabarber i mindre stykker
- ½ løg
- ½ tsk rapsolie
- 1 fed hvidøg
- 1 spiseske rørsukker
- ½ tsk lys soya
- 1 nip chiliflakes
- 1 laurbærblad
- ½ tsk røget paprika
- 1 tsk æblecidereddikke
- salt og peber efter smag
- 1 tsk koriander
SÅDAN SKAL DU GØRE
Instruktioner:
- Brun hvidløg, løg og koriander i rapsolie.
- Tilsæt rabarber, chiliflakes, lauerbærblad, rørsukker og røget paprika.
- Tilsæt soya, æblecidereddikke og 1 spiseske vand.
- Lad det koge ved svag varme under låg i ca 1 time. Lad det køle af og tag lauerbærbladet op.
- Blend blandingen til den bliver helt glat i en blender/foodprocessor.
- Smag til med salt, peber og krydderier.
Ketcuppen er perfekt som ingrediens til Suhrs sommerburger.