Æbletoddy

KILDE: Mad

DET BEHØVER DU

4-6 personer

Tilberedningstid: ca. 2 timer

Arbejdstid: ca. 10 min

1 L æblemost eller -saft
ca. 50 g rørsukker
½ vaniljestang
3 hele stjerneanis
3-4 hele kardemomme
½ citron
1 dl brun rom

SÅDAN SKAL DU GØRE

Varm æblemost eller -saft med rørsukker, fint snittet vaniljestang, krydderier og skal og saft af lidt af citronen.
Opvamr til kogepunktet, sluk og lad det stå og trække i ca. 2 timer – gerne længere.
Si krydderierne fra.
Varm til kogepunktet og tilsæt rom.
Smag til med citronsaft og sukker

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk