DET BEHØVER DU
Når nye grønsager som forårsløg og spidskål lynsteges, bliver de sprøde og glinsende og bevarer deres smukke farver.
Forårsgrønsagerne tager smag fra de mange aromatiske in-gredienser som chili, hvidløg, lime, koriander og Oystersauce – en gæret og saltet sauce af østers, der får hele retten til at smage af “mere”.
Tilbehør
2 spsk olie
3 fed finthakket hvidløg
1 finthakket rød chilli
1 lille fintsnittet spidskål
1 bdt. fintsnittet forårsløg
1/2 kg blandede fintsnittede grønsager, f.eks spinat/asparges/jordskokker/svampe
Revet skal og saft af 1 limefrugt
4 spsk Oystersauce
Frisk koriander/persille
SÅDAN SKAL DU GØRE
Varm olien i en wok eller en stor stegegryde. Tilsæt hvidløg, chili og kål og vend det 1 min. inden de øvrige grønsager tilsættes. Steg grønsagerne 2-3 min. mere under omrøring. Bland limeskal og saft samt Oystersauce i. Drys med hakket koriander eller persille.
Server de lynstegte grønsager med ris og evt. stegt fisk, eller kylling.