DET BEHØVER DU
1 lille lammekølle ca.1,6 kg
2 kviste rosmarin
1 helt hvidløg
olivenolie
salt og peber
Ratatoullie
1 grøn courgette
1 gul courgette
3 tomater
1 lille rødpeber
1 aubergine
2 fed hvidløg
2 kviste timian
oliven olie
salt og peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Forvarm ovnen til 160°. Læg lammekøllen på et skærebræt fjern
overskydende fedt og sener. gnid køllen med olivenolie og krydr godt med
salt, peber og rosmarin, læg køllen på en rist , halver hvidløget og læg det
oven på køllen sæt det hele i ovnen i 40 minutter. Tag køllen ud og lad den
trække tildækket i 15 minutter.
Ratatoullie:
skær alle grønsagerne i 2-3 mm tynde skiver og læg dem taglagt i et ovnfast
fad som er smurt med olivenolie sådan at hver grønsag kommer skiftevis i
hvert lag krydder godt med salt, peber , hvidløg og timian , dryp lidt olivenolie
på og læg et stykke bagepapir på toppen og kom fadet i ovnen ved 160
grader i ca. 50 minutter til grøntsagerne er møre server straks med stegt
lammekølle og ovnstegte kartofler