Ande Ragout / Ragù d`anata

KILDE: Ferraras Kokkeskole

DET BEHØVER DU

1 and
20 g smør

1 gulerod
50 g salvie, rosmarin og timian
1 løg
100 g hvidvin
1 bundt bladselleri
1 fed hvidløg
Salt og peber

SÅDAN SKAL DU GØRE

Andekødet skæres fra andeskroget og kødet skæres i meget små tern.
Gulerod, løg og bladselleri skylles og skæres i små tern. Hvidløg pilles og hakkes og krydderurter skylles og hakkes.
Andetern og grøntsager sauteres i smørret i en gryde. Hvidvin tilsættes sammen med krydderurter.Smag til med salt og peber
Lad det stå og simre i gryden ca. 1 time, husk at røre i gryden ind imellem.
Serveres med hjemmelavet tortellini med kartofler og ost.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk