DET BEHØVER DU
Jordnødde-mynterelish
2 1/2 dl usaltede, ristede jordnødder
1 1/2 dl limesaft
4 spsk. finthakket ingefær
1-2 spsk. finthakket chili
1 1/2 dl hakket mynte
4 spsk. melasse
4 spsk. soyasauce
salt og friskkværnet peber
Lammesatay
1 udbenet lammekølle på ca. 1 1/2 kg skåret i lange strimler på langs, ca. 2 1/2 cm bredde.
Salt og peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Bland alle ingredienserne godt sammen og stil dem til side.
Gnid lammestrimlerne med salt og peber og stik dem på grillspyd. Grill dem over en middelvarm grill i ca. 4 min. på hver side. Man kan checke om kødet er færdigt ved at skære et snit og se, om kødet er lyserødt og saftigt.
Tag spydene af grillen og servér dem med relishen.