Andesteg

DET BEHØVER DU

1 and

1 økologisk appelsin

Et par kviste frisk timian

En håndfuld svesker

Salt og peber

Smør til at pensle med

SÅDAN SKAL DU GØRE

Fjern indmad og dup anden tør

Fjern hals og vingespids og sæt til side

Dup anden tør

Krydr med salt og peber inde og ude

Fyld anden med æblebåde, svesker, stykker af appelsin og kviste af timian

Vip gumpen ind og træk skindet ud over og hæft derefter med en kødnål

Put anden i en bradepande og pensl til sidst med smør

Anden puttes i en kold ovn på 125 grader i 3,5 time og sluttes af med en halv time på 220, for at få skindet sprødt.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk